Menu
træning

Hør mere om fordelene!
Telefon (+45) 22 31 41 00

Ring nu
DK Eng

SUND HUND

Ny hundebog af dyrlæge Lotte Davies

SUND HUND indeholder al den seneste nye, videnskabeligt anerkendte viden, du har brug for som hundeejer, så du kan tilbyde din hund et aktivt hundeliv med fysisk og mental sundhed fra hvalp til seniorhund.

Bogen er specifikt målrettet ejere af familiehunde og kan hjælpe dig med at forebygge både helbreds- og adfærdsproblemer hos din hund.

Læs mere her og her

SUND HUND

Et godt hundeliv

Min erfaring som dyrlæge både herhjemme og i udlandet gennem de seneste 30 år har givet mig en god indsigt i, hvad et dejligt liv for en familiehund er.


Det kan siges ganske kort: Jo bedre man som hundeejer forstår sin hund og dens behov, jo bedre er man til at tilbyde sin hund det bedst mulige hundeliv.


Dette har intet at gøre med, om man investerer i det nyeste blingbling-udstyr med Swarovski-krystaller i årets modefarve til hunden. Til gengæld har det alt at gøre med at have et godt forhold til sin hund og med at holde den sund både mentalt og fysisk.

Dokumenteret og opdateret information

Der er mange måder, hvorpå man som hundeejer kan bidrage til sin hunds sundhed og livskvalitet. Men information om, hvordan man gør, kan det for de fleste hundeejere være en udfordring at finde frem til, da der florerer mange meninger og ’trosretninger’, som stritter i alle retninger.


For at få fagligt baseret, dokumenteret og opdateret information er man nødt til at dykke langt ned i faglitteraturen samt holde sig opdateret ved hjælp af internationale kongresser.


Det er ikke noget, den enkelte hundeejer hverken kan eller skal – men jeg oplever i min dagligdag, at det netop er denne seneste nye, opdaterede viden, mange ønsker.

Bliv klogere på din egen hund

Det er mindst lige så vigtigt at have fokus på at holde sin hund sund, som det er at hjælpe den, hvis den bliver syg.


SUND HUND er mit bud på, hvad man som hundeejer har behov for at vide, så man kan tilbyde sin familiehund optimale muligheder for et godt og sundt liv.


Helt specifikt vil jeg gerne hjælpe hundeejere med at forebygge problemer. Det gælder både adfærdsproblemer samt de helbredsproblemer, man kan have indflydelse på.


Dermed har man et godt grundlag for aktivt at medvirke til at holde sin hund sund, både mentalt og fysisk, fra den er lille hvalp, til den er seniorhund.