Menu
træning

Hør mere om fordelene!
Telefon (+45) 22 31 41 00

Ring nu
DK Eng

Om InsightPraxis

Lotte Davies startede InsightPraxis i 2011.

Lotte Davies

InsightPraxis har som mål at være sparringspartner og give indsigt og inspiration til dyrlæger og tandlæger, såvel som virksomheder og leverandører, der arbejder inden for denne sektor.


Fokus på kommunikation og hvordan man kan forbedre samspillet mellem klienter, praksis og leverandører er centralt for InsightPraxis konceptet, som er inspireret af idéer og innovation fra ind- og udland og tilpasset skandinavisk tankegang og kultur. Vi forstår jeres kunder – og vi deler gerne vores viden.


Vi har nu den evidens og baggrundsviden der skal til for vise, at en arbejdskultur, hvor man fokuserer specifikt på klientkommunikation og på at klienten får en god oplevelse på klinikken, er helt central for bedst mulig succes i veterinærpraksis med fokus på familiedyr.

Tre vigtige specialområder

Foredrag for hundeejere - Hør hvordan du selv kan bidrage til at holde din hund sund: Der er mange områder, hvor man som ejer kan bidrage til optimal sundhed og livskvalitet hos sin hund. Hvis man ønsker mere viden om hunde generelt, samt hvad der er vigtigt, så ens egen hund har de bedste muligheder for at være en sund, rask og velfungerende familiehund hele livet igennem, deler jeg gerne ud af min viden og erfaring.


Veterinærpraksis med fokus på selskabsdyr: Vi har nu den evidens og baggrundsviden, der skal til for at vise, at en arbejdskultur, hvor man specifikt fokuserer på klientkommunikation, og på at klienten får en god oplevelse på klinikken, er helt central for succes. Vi kan hjælpe jer med at opbygge stærke og varige klientrelationer – blandt andet ved at fokusere på forebyggende sundhedspleje.


Leverandører: Kommunikation og salgsmateriale skal være målrettet slutbrugeren. Når der er tale om produkter, som dyrlæger forhandler til deres klienter, er det ikke nok udelukkende at give klinikken omfattende faglig information. Leverandøren skal også give klinikken de redskaber, der skal til, for at alle på klinikken tydeligt kan kommunikere produkternes fordele til klienten. Det er en forudsætning for bedst muligt salg - ligegyldigt hvor gode jeres produkter er. Vi kan hjælpe med den helt rigtige kommunikation, både på dansk og engelsk.InsightPraxis ApS


Ejlstrupvej 215C

5200 Odense V


Telefon (+45) 22 31 41 00
Email: info@insightpraxis.com


Bag InsightPraxis

Lotte Davies er DVM (Doctor of Veterinary Medicine), University of Saskatchewan, Canada, 1984. Godkendt dyrlæge i England (1984), USA (1984), Danmark (2001). En solid baggrund fra praksis, både i Canada og England. Mange års erfaring i Danmark, hos KRUUSE 1994-2005 og Hill’s 2006-2011.


Omfattende CPD: Psykologikurser på Universitetsniveau. Diplom, North American Veterinary Post Graduate Institute. Fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte 2006. Marketing Research Society ”Qualitative Research” træning. NLP, Ledelsesakademiet Lillebælt. Deltagelse i internationale kongresser med fokus på ledelse, kommunikation, intern medicin, ernæring og adfærd.

Forelæser på WSAVA (World Small Animal Veterinary Association) kongres i Sydney, Australien, VETNNET (Veterinary European Transnational Network for Nursing Education and Training) konference i Paris og på mange kurser for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker i Danmark, Norge, Sverige, Island, Finland og England.

Forfatter af mange artikler til dyreejere, primært vedr. ernæring af hunde og katte, samt hvordan ejere kan medvirke til at opretholde godt helbred hos deres selskabsdyr.