Hundeejere

Hør hvordan du selv kan bidrage til at holde din hund sund.

Der er mange områder, hvor man som ejer kan bidrage til optimal sundhed og livskvalitet hos sin hund. Hvis man ønsker mere viden om hunde generelt, samt hvad der er vigtigt, så ens egen hund har de bedste muligheder for at være en sund, rask og velfungerende familiehund hele livet igennem, vil jeg gerne hjælpe.


I over 20 år har jeg arbejdet professionelt med hunde. Mit fokus som dyrlæge har gennem årene skiftet fra at behandle syge hunde til at arbejde med forebyggelse af sundheds- og adfærdsproblemer hos hunde. Her er ejerens rolle meget vigtig, og med godt samarbejde mellem hundeejer og dyrlæge kan man virkelig gøre en forskel for sin hund. Store undersøgelser samt min egen erfaring viser med al tydelighed, at man som hundeejer aktivt kan medvirke til, at ens egen hund får et langt og godt liv. For at opnå det skal man både vide noget om sin hunds behov for mentale udfordringer samt vide noget om, hvordan man holder sin hund i god fysisk form hele livet igennem.


Jeg vil meget gerne dele ud af min viden og erfaring til større eller mindre grupper af hundeejere. Vi kan komme ind på lige nøjagtig de emner I foretrækker - så længe der er fokus på optimal sundhed og livskvalitet hos hunde. Jeg har stor erfaring inden for formidling og bruger meget tid på at skræddersy min præsentation til den enkelte gruppe. Vi taler sammen om jeres ønsker, hvorefter jeg sætter mig grundigt ind i, hvad jeres udgangspunkt er, og målretter kommunikationen derefter. Det er jeres garanti for information som er forståelig, relevant og vedkommende for den enkelte hundeejer.


Ring til mig for en uforpligtende snak og en emneliste eller anvend kontaktformularen. Ser frem til at høre fra jeres klub eller forening - eller en hvilken som helst gruppe af mennesker med interesse i deres hunds mentale og fysiske sundhed.

Hundeejere