Ernæring - hund & kat

Har du en god idé, som du gerne vil have ført ud i virkeligheden?

Enten du er i gang med at opgradere eksisterende produkter eller du ønsker at skabe en helt ny foderserie til hunde eller katte, er et godt overblik, ikke alene over egne produkter, men over hele fodermarkedet, essentielt for at få succes.

Fodermarkedet er i konstant bevægelse. Trends ændrer sig. Ejerpræferencer ændrer sig. Jeg kan hjælpe med opdateret og evidensbaseret viden.

Kat og hund

Rådgivning – ernæring

Producerer du hunde- og kattefoder? Markedsfører du hunde- og kattefoder? Måske begge dele? Vil du gerne sælge mere, end du gør nu? Jeg har stor erfaring, når det gælder ernæring til hunde og katte.


En kombination af højt fagligt niveau og kundevenlig kommunikation kan virkelig gøre en forskel.


Som udgangspunkt er det selvfølgelig vigtigt, at dit foder fuldt og helt lever op til hundens og kattens ernæringsmæssige behov samt al lovgivning på området.


Derudover er det selvfølgelig vigtigt at vise kunderne, hvordan dine produkter differentierer sig fra andre produkter. Men det er ikke nok i sig selv. Kunderne vil informeres om, hvad dine produkter kan gøre for netop deres hund eller deres kat. Selv hvis du ikke er i gang med den helt store opgradering af dine eksisterende produkter, kan målrettet kundekommunikation løfte dit salg. Ud over at hjælpe med foderserier kan jeg også tilbyde rådgivning når det gælder godbidder, tilskud mm. til hunde og katte.

Ekstern sparring

Som foderproducent eller -distributør har du med garanti mange ubesvarede spørgsmål, når det kommer til markedsføring af dine produkter til dine kundegrupper.


Vi hører ofte spørgsmål som:


Hvad siger kunderne til……?

Hvordan vil kunderne modtage……?


InsightPraxis kan hjælpe med at afdække den information, du har brug for. Vi kan fx fungere som ekstern sparringspartner og/eller udføre kundebesøg og afdække den information, du har brug for.


Hver opgave er individuel og fortjener derfor en individuel løsning. Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvad dit behov er og hvad opgaven går ud på.

Tilfredshedsundersøgelse

For at dine kunder bliver loyale, skal de være mere end tilfredse - de skal være glade!
”Med mindre du satser benhårdt på kundeoplevelsen og på at være der for kunden, så kan loyaliteten ligge et meget lille sted. Konkurrenten bliver lynhurtigt det foretrukne valg, hvis kunden ikke oplever at få noget ekstra hos dig.” -Scandic Hotels


Hvorfor er det vigtigt at have loyale kunder?

  • Loyale kunder stoler på dig og køber mere hos dig

  • Loyale kunder er mindre tilbøjelige til at blive tiltrukket af konkurrenterne

  • Loyale kunder er mindre prisfølsomme

  • Loyale kunder anbefaler og henviser nye kunder

  • Det er billigere at fastholde loyale kunder end at tiltrække nye

  • En tilfredshedsundersøgelse er derfor et vigtigt ledelsesværktøj.

Salg af produkter gennem dyrlægepraksis

Er du ansvarlig for salg af foder, tilskud, velværeprodukter eller plejemidler igennem dyrlæger til deres klienter?

Medicinalfirmaer og foderfirmaer, som forhandler denne type produkter til slutbrugere gennem dyrlæger, har nogle helt særlige udfordringer, hvis de gerne vil opnå bedst muligt salg af deres produkter.

Hvorfor? Fordi der ofte er tale om virkelig gode evidensbaserede og effektive produkter, hvilket betyder, at disse produkter har en pris, der matcher deres høje kvalitet. For at videreformidle produkternes egenskaber og fordele til klienten, er det vigtigt at klinikkens medarbejdere har en god faglig indsigt i produkterne – OG AT ALLE KAN KOMMUNIKERE DENNE VIDEN PÅ EN RELEVANT OG VEDKOMMENDE MÅDE TIL DEN ENKELTE KLIENT.


Både medicinalfirmaer og foderfirmaer er fantastisk dygtige til at udarbejde informativt og omfattende fagligt materiale til dyrlægerne.


Ofte modtager klinikken artikler mm. til at understøtte denne information, og ofte findes der også en klientbrochure, med information til klienten om, hvordan produktet anvendes.

Med andre ord, så har leverandøren mere end opfyldt klinikkens behov for faglig information og samtidig leveret en god og brugbar vejledning til klienten. Hvis klinikken ønsker yderligere faglig information eller dokumentation, er en konsulent fra pågældende firma som regel hurtig til at levere varen. Leverandøren har dermed gjort sin del af arbejdet, og venter nu på det store salg af deres fremragende produkter. Desværre bliver mange af disse store forhåbninger ikke indfriet, og ofte må leverandøren sande, at selv om produktet er fantastisk, lever salget ikke op til forventningerne.


Det er på dette tidspunkt, at leverandøren stiller sig selv det oplagte spørgsmål:

"Hvorfor sælger klinikken ikke mere af dette fantastiske produkt?"


Det er præcis dette spørgsmål, jeg gerne vil hjælpe gode veterinærleverandører med at besvare – og med at finde en løsning på.


Læs mere om

Salg af produkter gennem dyrlægepraksis

Optimer kundeoplevelsen

InsightPraxis kan gøre en forskel for dig. Kontakt os for at finde ud af hvordan.


I vil få indsigt, inspiration og viden, specifikt tilpasset netop jeres virksomhed, så I kan tilbyde jeres kunder den optimale kundeoplevelse, hver gang de handler hos jer. Dette er den vigtigste succes-strategi for virksomheder, der har overskud til at tænke og handle langsigtet.


Potentialet har I allerede, og I vil blive glade når I oplever, at selv små ændringer kan skabe store resultater.